24.05.2014 г -Ден на славянската писменост и култура

03.06.2014 09:05

    По повод деня на славянската писменост и култура и българската просвета -24 май 2014 г в двора на училището се проведе тържество. Гости бяха родители и бивши учители.

    Водещите Йоана и Радина от 10а клас се погрижиха тържеството да премине емоционално. На абитуриентите бяха подарени ленти-спомен  от последния откъснат лист от календара на ученическия им живот, а единадесетокласничката Магдалена поднесе приветствие към тях. От името на дванадесети клас слово произнесе Томислав.

    Заместник-директорът на училището Румяна Русева награди отличниците по випуски:

5 КЛАС- Александър Рогачев

6 КЛАС- Даниел Йорданов

7 КЛАС- Янита Христова

8 КЛАС- Катерина Михайлова

9 КЛАС- Станимира Гарванова

10 КЛАСС- Даниел Богоев

11 КЛАС- Магдалена Терзиева

12 КЛАС- Станимир Трюфенов

и отличника на училището Томислав Господинов. С грамоти бяха удостоени и ученици, постигнали изключителни резултати в науката, спорта и екологията: Илона Илчева, Ивана Димитрова, Яни Янков, Иван Трендафилов, Илия Сивков, Весела Алексиева, Габриела Димитрова, Мария Тенева, Карина Радева, Валентин Вълчев, Милко Гемеджиев, Магдалена Терзиева, Добромир Георгиев, Александър Димитров, Томислав Господинов.

    За доброто настроение на всички се погрижиха Рени и Габриела от десети клас и Студио за модерен балет "Ритъм" с ръководител Галина Станкова.

    Тържественият ритуал по предаване на знаменото-светиня на СОУ "Неофит Рилски" по традиция се извърши на общоградското тържество. Педагогическият съвет удостои единадесетокласниците Васил Станимиров, Магдалена Терзиева и Мирела Джаркова с честта да приемат и носят символа на Гимназията.