ТРЕТИ ДЕН ПРАЗНИЧНА СЕДМИЦА

20.03.2019 19:28

        В средата на празничната седмица при изключителен интерес премина конкурса за най-добро изпълнение на химна  на СУ „Неофит Рилски”,  учениците от първи, втори и петите класове.  Ето и резултатите:

   I – во място Vа клас

    II– ро място Vб клас

    III – то място Vг клас

     Шестокласници продължиха празничната атмосфера в актовата зала на училището, разделени в девет отбора по двама, се състезаваха в  онлайн играта ,,Минута е много“, посредством популярната учебна  платформа Kahoot.  Участниците използваха своите смартфони и трупаха точки не само от добрите познания  в различните области на науката - решаваща бе и бързината. Състезателите и гостите с вълнение следяха резултатите от временното класиране, което бе доста динамично и напрегнато.

    Всички участници демонстрираха завидни знания по отделните учебни предмети, затова решаваща за спечелилите първото място  Зорница и Доника от 6 Б клас  беше светкавичната бързина, с която регистрираха верните си отговори. На втора позиция се класираха Джоана и Мария-Пиер от 6В клас, а третото място спечелиха Филип и Димитър от 6А клас.