Центърът по природни и обществени науки" бе тържествено открит. Честито!

12.10.2012 16:47

   

    Проект " Нова надежда" е вече реалност. Днес, 12.10.2012 година в СОУ "Неофит Рилски" с тържествена церемония и много официални гости бе открит Центърът. Събитието бе уважено от самия Президент на Фондация "Америка за България" - Патрик Бракън, Програмния директор "Образование и библиотеки"- Иванка Цанкова, Началникa на РИО, град Хасково - Иван Панайотов, неговият заместник- г-жа Боева, кметa на града М. Лисков, бивши възпитаници на училището, утвърдили своите имена в попрището на науката, бивши учители, спонсори.

    Учениците на СОУ " Неофит Рилски" от днес вече имат  възможност да се учат в кабинети, съвременно обзаведени и оборудвани, да анализират и експериментират в съвременна лаборатория, на която благородно завидя дори проф. Бечева.

    Този Център стана реалност благодарение на Фондация "Америка  за България", екипът по проекта, работил всеотдайно : Б. Петрова, Д. АНгелова, Р. Гогова, Хр. Братанов, Е. Манолов, усилията на целия колектив на училището, учениците, родители, харманлийската общественост и дарители. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички.

Да си пожелаем нови успехи, дръзновение и оптимизъм, успешна реализация на всички наши възпитаници! Да не забравяме, че Центърът е не само придобивка, но и задължение!

Ж. Делчева

Още снимки можете да откриете във Facebook