УЧАСТИЕ, ОТЛИЧЕНО С НАГРАДИ

05.06.2017 14:29

На 01. и 02. 2017 г. в Ивайловград се проведе  10-ти Областен форум на ученическите клубове за извънкласна дейност от област Хасково.

      Организиран от Регионално управление на образованието – Хасково, община Ивайловград и СУ „Христо Ботев”, гр. Ивайловград, форумът премина под надслов: „Мечтай,учи, вдъхновявай се, твори”.

      Със свои дейности по проект „Твоят час” участваха клуб „Художествено слово”, с ръководител Антония Сенкова  и клуб „На хорището”, с ръководител Стефан Николов.

      Всеки участник получи индивидуална награда  - грамота.

      Класирането в категория ПРЕЗЕНТАЦИИ отреди ІІІ-то място за клуб „Художествено слово”. Грамота и плакет е колективната награда за презентация, която представя във вид на фото-разказ най-вълнуващите моменти от проведените занятия.

      Презентацията е дело на Женя Миткова/със съсействието на Костадин и Жана/, от ІХ-в клас.А какво са занятията без участието на  останалите  от клуба? Поздравления за всички.

      В категория БЪЛГАРСКИ ФОЛКЛОР клуб „На хорището”, с ръководител Стефан Николов също спечели ІІІ-то място/колективна награда – грамота и плакет/.Изпълнението на народни хора предизвика бурните аплодисменти на публиката.Поздравления за всички вас, момчета и момичета от Х-а и Х-б клас.

      Участието приключи с посещение на ВИЛА АРМИРА-най-богатият частен дворец от римско време.

      Емоциите на участниците бяха споделени от представители на клуб „Езикознание”/11-в клас/, които в чест на 2-ри юни  трябваше да проведат занятие в исторически музей или да се запознаят с  паметник на културата.Посещението на Вила Армира –прожекцията и беседата за този уникален дворец, допълни представите им за културното наследство на нашия народ.