ДИПЛОМИРАНЕ НА ВИПУСК 2021

06/18/2021

На 17 юни 2021 година в красивата сграда на Културния център на гр. Харманли прииждат усмихнати и развълнувани зрелостниците на випуск 2021 при СУ "Неофит Рилски". На входа на залата са посрещнати от деветокласници, които им слагат шапка, символизираща дипломирането им.

Това значимо събитие за зрелостниците бе споделено от г-жа Маргарита Тървалиева -Началник "Образование и социални дейности", г-жа Катя Стоянова - Председател на Училищното настоятелство, и представител на Сдружение "Бизнесът за Харманли", г-жа - Стефка Здравкова от Ротари клуб Харманли, г-жа Емилия Тодорова- председател на Inner Wheel, родители и гости.

Водещите Гергана-Валерия и Иванина дават думата на директора на СУ "Неофит Рилски" да обяви резултатите от ДЗИ май 2021г. В словото си г-жа Валентина Павлова благодари на учениците, че превръщат училищетопостиженията си първо в общината и в челната петица за областта. Зрелостниците на гимназията са показали среден успех по-висок от този за страната и за областта.

БЕЛ -Добър 3,90.

Английски език - Много добър 5,32

Отличниците Христо Хубенов, Антон Куманов, Ивайла Живкова, Михаела Мирчева, Пламен Александров, Мехмед Шериф, Никола Василев, Кристиян Димитров и Симона Куманова бяха удостоени с грамоти и награди.

Четирите класа представиха презентации със снимков материал от моменти на училищния си живот на своите съученици и гости.

В обръщението си към абитуриентите г-жа Тървалиева подчертава, че този успешно приключил етап от живота на всеки от тях е резултат от упорит труд. Пожеланията са да се завърнат в Харманли и да не забравят своите учители.

С атестат за зрелост в ръце учениците позират за последни снимки с любимите класни, които са намерили място в сърцето на всеки един от тях.