НОВИНИ

С тържествен рецитал, посветен на Освобождението на България, учениците от СУ "Неофит Рилски" - Филип Велков, Михрибан Сали, Никола Христозов, Мария-Пиер Миткова, Стела Гешева и Даниел Арабов - поздравиха българската общественост.

И тази година посрещането на Баба Марта в училище се превърна в прекрасен празник. Елинор, Джесика и Надежда, ученички от 9а клас вързаха мартеници на ученици и учители, пожелавайки им здраве и закрила. Този хубав български празник премина с много усмивки и с куп мартеници на детските ръце.

Педагогическият колектив на СУ "Неофит Рилски" Ви пожелава "Честит първи март". Както бялата и червената нишка са вплетени в мартеницата, нека с искреност и любов да изпълним сърцата си.

Няколко поредни години, учениците от СУ "Неофит Рилски" участват в инициативата на МКБППМН към Община Харманли за Деня на розовата фланелка. Тази година събитието е под надслов "Аз съм добър, ти си добър, всички сме добри!"
На 22 февруари Розов стайлинг преобрази децата в училище - блузки, клинове, панталони, шалчета, лак, обувки, аксесоари,...

По случай отбелязването на 150 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски, учениците на СУ "Неофит Рилски" участваха в редица инициативи.

Днес младите дизайнери от 11а клас - Йоданка-Александра, Гери, Деси, Елиф, Жанет, Вероника, Ани, Ангел, Алек и Дани отправиха предизвикателства на своите съученици и учители по случай празника на любовта и...виното . В ролята Купидон влезнаха момичетата от 11а Гергана и Йорданка-Александра, който раздадоха изработените от екипа скреч...

Ученици от 11А клас при СУ ,,Неофит Рилски" , които членове на Български Младежки червен кръст подкрепиха кампанията на БЧК, помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Турция и Сирия, като разлепиха постери из цялото училище.

Момчетата от футболния отбор на СУ "Неофит Рилски" след една добра среща с тима на ПГЕТ " Захари Стоянов". Футболният мач завърши с резултат 4:2 в полза на нашите момчета, като за успеха на тима допринесе невероятната игра на футболистите и отличната екипна работа.Вратарят Златомир Димитров от 11б показа завидни умения с неколкократни спасявания,...

Учениците от 5 а клас, с класен ръководител Виолета Желева отправят своя музикален поздрав с пожелание за една вълшебна Коледа, изпълнена с мир и любов!